Norr Mälarstrands Blommor är en inarbetad blomsterbutik som har funnits på Kungsholmen i Stockholm sedan år 1985.
 

Vi anser att blommor är som vackrast när de får odlas i sin egen säsong och takt, det ger också bästa kvalité. Därför är det viktigt för oss att jobba närodlat och med blomsterodlingar som har fokus på miljön.
Vi hjälper dig gärna med arrangemang till högtider, event, bröllop, begravning, eller när du bara vill unna dig själv eller någon annan en vacker blomsteruppsättning i hemmet. 

Du kan även välja att ha en så kallad Blomsterprenumeration, där du själv väljer hur ofta du vill ha färska snittblommor hem till din dörr eller kontoret. 

 

Blomsterbutik

Stockholms, och jag tror världens bästa butik. Fantastisk service, har köpt blommor till alla möjliga tillställningar som bröllop, födelsedagsfester m.m. Dessa fina arrangemang, strökoncept, buketter m.m. har verkligen lyft varje beställning. Inte minst till jul med otroligt vackra kransar och jularrangemang. Tack för att ni finns!
— Anna Benediktsson

Blommor

Fantastiska blommor och fantastiska och hjälpsamma tjejer!
— Marielle Simolin

Blomsterarrangemang

Elegant butik och medvetna tjejer som vet vad de gör.
— Mannen med hatten

 

Nedan ser ni de senaste bilderna från vårt Instagramkonto @norrmalarstrandsblommor. Följ oss gärna där! https://www.instagram.com/norrmalarstrandsblommor/