Event

Blommor lyfter och ger liv åt alla arrangemang. Vi på Norr Mälarstrands Blommor har hjälpt till med blomsteruppsättningar och växtarrangemang på alla tänkbara event. Vi har en lång erfarenhet av både företagsevent och andra happenings. Enligt oss finns egentligen inget evenemang där blommor inte passar.

”Med växter och blommor ger man event ett helt annan dimension. Med rätt uppsättningar får alla besökare en större upplevelse”, säger Caisa Littorin ägare av Norr Mälarstrands Blommor.

Vi på Norr Mälarstrands Blommor har lång erfarenhet av blomsterdekoration. Vi sätter kundens behov och intressen i centrum.

Blommor har en väldigt uppiggande effekt på människor. Varje evenemang eller event är speciellt och varje tillfälle har rum för blommor. Oavsett om det är företagets julfest, konferenser, kongresser eller privata tillställningar. Med flerårig erfarenhet och en exklusiv känsla för färg och form kan vi skapa en oförglömlig upplevelse för alla besökare.

För oss är blommor mer än bara produkter som vi säljer. Varje bukett och arrangemang är en känsloyttring och ett konstverk. Bakom finns en kreatör som lagt ner sin konstnärliga ande i just era blommor. För oss på Norr Mälarstrands Blommor är floristyrket mer än bara ett jobb, det är ett kall.